El capità del vaixell que va servir el menú de Nadal als policies desplaçats a Barcelona demana perdó

Al•lega que a Italia, on resideix la tripulació, la nit de Nadal no té la importància que se li dona a Espanya
El vaixell Rapsody, a la dreta, encara present al Port de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

El cas del menú de la nit de Nadal que van servir als membres de la Policia desplegats a Catalunya continua portant cua. I és que si el passat 24 de desembre els sindicats dels cossos policials espanyols —inclouen a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil— denunciaven el pobre menú que els havien servit al creuer Rhapsody, ara ha estat el capità de l’embarcació qui ha optat per demanar disculpes.

Amb declaracions a ‘El Español’, el màxim responsable de l’embarcació va demanar perdó al·legant que a Italia, on resideix la tripulació, no es celebra la nit de Nadal de la mateixa manera que en terres espanyoles.

 

Així mateix, segons el mitjà en qüestió, el capità ha estat l’única persona de la companyia que s’ha pogut posar en contacte amb ells, ja que l’empresa ha mantingut un secretisme absolut des que el passat 24 de desembre es van fer públiques les imatges d’un menú composat per un plat d’espaguetis amb musclo, quatre croquetes, peix arrebossat, tres panets i una ampolla d’aigua.

 

‘La Manada’ o Igor ‘El Ruso’ van menjar millor

Espàrrecs amb maionesa, llagostins cuits, pollastre picant rostit, quallada i torró. Aquest és el menú que van servir als membres de ‘La Manada’ empresonats i que va despertar la indignació dels sindicats policials.

D’altra banda, també va cridar l’atenció el fet que Igor ‘El Ruso’ mengés sopa marinera, galta al forn, fruita i una copa de xocolata. De fet, segons la Policia, que ja ha denunciat en altres ocasions el tracte rebut per la companyia de creuers,  això només fa que demostrar el mal tracte rebut per part de l’empresa italiana Rapsody.

 

Les contínues queixes de la Policia

En una carta que van fer arribar centenars de Guàrdies civils i Policies, aquests ja van voler fer saber la mala experiència que estan vivint a Catalunya. La seva dieta, segons van afirmar, es basava a menjar pasta gairebé diàriament, perquè «quan demanaves carn, et deien els mateixos que la serveixen que demanéssim una altra cosa... ja que la carn era immenjable».

 

D’altra banda denunciaven també la manca d’un menú equilibrat. Ja que tal com van explicar només veien plats com l’amanida i la verdura «amb sort» i «una vegada a la setmana».

Comentaris