rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Tot sobre el càrdigan de 95 euros que ha aconseguit 30.000 persones en llista d'espera

El model 'Barry' de la marca Sezáne s'ha convertit en la peça més desitjada del món
Càrdigan 'Barry' de Sézane | Sezane.com

 

Ni Zara, ni Primark, ni H&M: la peça més desitjada del món la té la marca Sézane, una firma francesa que ha aconseguit que un cardigan d'allò més senzill compti amb una llista d'espera de 30.000 persones després d'esgotar-se en més d'una ocasió. 

  

  

Des que va sortir a la venda el mes de setembre, l'empresa ha hagut de penjar el cartell d'esgotat de forma gairebé constant. De fet, ja té una llista d'espera de desenes de milers de persones. 

  

  

Un èxit que es deu molt probablement a una estratègia que cada vegada més marques duen a terme: la de fomentar el 'sold out' per crear expectació entre les seves clientes i compradores.

 

Les claus de 'Barry'

Malgrat la seva popularitat, la veritat és que la peça en si no és un disseny que pertanyi a una línia exclusiva o limitada, si no a la seva secció de bàsics permanent, raó per la qual, tot i la seva larguísima llesta d'espera, comprar-la no és impossible. 

De fet, es tracta de jersei que es ven per un preu de 95 euros, aspecte que fa encara més cridaner que hagi aconseguit una victòria tan rotunda com aquesta, ja que casos així solament solen veure's habitualment en productes 'low-cost'.

 

 

Contra l'escepticisme, la firma ho té clar: «És impossible avorrir-se de 'Barry', perquè ja el tenim en gris clar, cru, nude o negre. És perfecte per a qualsevol ocasió». En aquest sentit, el seu disseny es presenta com una altra de les claus del secret del seu triomf. 

Finalment i no menys important, cal destacar la seva presència a les xarxes socials. Algunes de les instagramers amb més seguidors ja han lluït el seu càrdigan de Sézane pels carrers de Nova York o París, despertant encara més el furor per ell gràcies a una curiosa variant: vestir-la del revés perquè l'esquena quedi lleugerament descoberta.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris