Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Els cargols d'ajust de les finestres que et permetran estalviar molts diners a les factures

Aquests cargols se situen en la part lateral de la finestra i n'hi ha de diversos tipus

 

Hi ha petits gestos quotidians que ens poden ajudar a estalviar molts diners. N'hi ha prou amb apagar completament el televisor quan no ho utilitzem o tancar portes i finestres per aprofitar millor la calor en aquests freds dies d'hivern. Alguns d'aquests trucs resulten lògics, però hi ha uns altres que la majoria desconeix encara. Si tens una finestra aïllant amb doble vidre, pot ser que tinguis un mecanisme d'ajust que et permeti regular la pressió segons l'època de l'any.

Aquests cargols se situen en la part lateral de la finestra de plàstic o alumini i la majoria precisa d'una clau d'estrella, clau Allen o tornavís per poder ser ajustats, segons el model. Quan girem el cargol, es va desplaçant al llarg del seu eix per canviar la pressió, la qual cosa permet regular l'entrada de la temperatura a l'interior de casa nostra.

 

Ajust del cargol en funció de l'època de l'any| Brightside

 

A l'hivern augmentarem la pressió per evitar que la calor marxi cap a l'exterior o que el fred entri a casa, mentre que a l'estiu la disminuirem per compensar la dilatació dels materials.

Amb aquest petit gest ens podem estalviar molt en la nostra factura de la llum, i és que evitarem utilitzar la calefacció més del necessari a l'hivern i augmentarem l'eficiència energètica durant l'estiu. Una vegada més, un petit gest que pot canviar grans coses.

 

Cargol en la part lateral de la finestra | Brightside

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris