Carles Puyol es perd la firma de llibres de Vanesa Lorenzo per una bona causa

La model va estar firmant el seu nou llibre 'Yoga, un estilo de vida', mentre que l'exfutbolista va viatjar a Grècia per viure el clàssic amb 1.000 refugiats
Carles Puyol | Twitter
 
Durant la diada de Sant Jordi, Vanesa Lorenzo, model i parella de l'exfutbolista del Barça Carles Puyol, va estar signant exemplars del seu nou llibre 'Yoga, un estilo de vida'. L'obra narra com el ioga és part fonamental a la vida i en el dia a dia de la model, i com l'ajuda a mantenir el cos en forma tant per dins com per fora.

 

La model catalana va viure una diada intensa, sense deixar de perdre el seu somriure, mentre firmava exemplars de la seva obra en una jornada especial pels catalans. Lorenzo, però, no va poder viure-la al costat de la seva parella, l'exblaugrana Carles Puyol, que va viatjar fora del país.

 

Carles Puyol va gaudir del clàssic i de la victòria del seu antic equip amb refugiats a Grècia. L'exjugador i capità del Barça va viatjar a Tessalònica on va compartir les seves experiències com a futbolista culer amb 1.000 refugiats. Van poder veure el partit que enfrontava el Reial Madrid amb el Futbol Club Barcelona, que va acabar decantant-se per 2 gols a 3 a favor dels blaugrana.