rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlos Sobera es veu obligat a finalitzar una cita i acomiadar tots dos a 'First Dates'

El presentador va intervenir davant l'arrogància d'un dels participants
Moment del programa on Carlos Sobera intervé amb Fernando i Isabel | quatre
 

Va succeir durant el programa de dimecres passat, 8 de novembre, quan Carlos Sobera, presentador de 'First Dates' es va veure obligat a intervenir entremig d'una cita. Segons ho explica 'FórmulaTV', tot transcorria amb normalitat, fins que tots dos es van anar al reservat i «la veritat va sortir a la llum».

 

Tot apuntava ser una possible futura parella ideal. A la primera trobada es van ajuntar Ferran i Isabel. Isabel, una empresària amb caràcter. Fernando -actor publicitari-, va repetir diverses vegades que volia donar-se a conèixer. No havia passat ni un minut quan va dir: «Jo crec que he de cantar, si no, no em van a fitxar. Jo vull treballar a la tele».

 

La cara d'Isabel va canviar per complet, sospitant de la seva personalitat, ja des del primer moment de la primera cita. «Ah!, que tu has vingut aquí a això, a què et fitxin», li va retreure. Fernando li va contestar: «No, jo he vingut a buscar la dona de la meva vida, però si us plau, una feina, encara que sigui presentant el temps, el que vulgueu, si us plau». D'aquesta manera va tornar a deixar-lo caure.

Isabel, incòmoda, es va absentar uns minuts amb l'excusa d'anar al lavabo. No va ser així. Isabel va mantenir unes paraules amb Sobera. «M'ha enganyat al 100. Ha vingut de meravellós, de diví i després vas descobrint que tot és un lucre personal», es va queixar al reservat.

 

Fernando va sortir a buscar-la. Sobera, sempre atent, es van topar en aquest precís instant i el va convidar a anar a la barra. «Fernando, ella està molt disgustada. La impressió que té és que has vingut a promocionar-te, que és una manera indirecta de dir que no tenen cap interès en ella, quan ella estava molt contenta amb tu, llavors se sent instrumentalitzada, igual que nosaltres», li va retreure el presentador.

 

Fernando es va excusar: «No és aquesta la intenció. La intenció és buscar la dona de la meva vida. Ho he dit com una broma». Paral·lelament va confessar allò que és evident: «Sincerament, quan he vist que no era la dona de la meva vida i no sabia sortir de la situació he fet la broma de la tele, però jo no he vingut aquí a promocionar-me. Crec que aquest no és el camí».

 

Sobera davant la situació que només podia anar a pitjor, va acomiadar a tots dos. Van pagar el sopar, marxant del restaurant de l'amor sense cap compromís ni segones cites.

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris