rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlota Corredera, preocupada per Belén Esteban: «Li arriben moments complicats»

La presentadora de 'Sálvame' assegura que Belén està molt dolguda per la filtració dels missatges d'Andreíta
Belén Esteban i Carlota Corredera | Xarxes socials

 

La tornada de Belén Esteban al plató de 'Sálvame' després de les vacances està resultant ser d'allò més frenètica. La seva recent polèmica per la filtració del contingut d'uns missatges de WhatsApp entre la seva filla Andrea i María José Campanario està donant més que parlar del que s'esperava, i a això s'hi ha sumat la polèmica que Toño Sanchís segueix intentant crear contra ella a través d''El programa de Ana Rosa'. Una situació que sembla complicar-se per moments i que està generant molta preocupació entre els seus companys, especialment en el cas de Carlota Corredera, amb qui manté una estreta amistat. «Ara mateix li arriben temps complicats i el que ha de fer és recolzar-se en la seva gent, en la gent que se l'estima», ha confessat en una entrevista concedida a 'Cotilleo.es'.

 

«Belén mai té tranquil·litat, la majoria de les vegades viu en una intranquil·litat i en unes tensions no buscades, està molt dolguda amb el que ha succeït amb els missatges i crec que ella és molt honesta quan diu que es penedeix d'haver parlat de la seva filla ara que ella no vol ser mediàtica», ha continuat explicant al citat mitjà durant el lliurament dels premis 'Museo Chicote'. Malgrat tot, la presentadora de 'Cámbiame' i 'Sálvame' ha assenyalat que creu que «tot s'arreglarà ràpidament», i confia que al més aviat possible «li arribarà la tranquil·litat». D'altra banda, Corredera també ha reconegut que creu que ella, personalment, «no podria aguantar la pressió» a la qual s'està veient sotmesa la 'princesa del poble'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris