Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlota, després del seu retorn a 'GH': «Es va donar un fet greu contra mi, estic d'acord amb la decisió de l'organització»

La jove ha aclarit els fets al confessionari de la casa de Guadalix
Carlota al confessionari de 'GH' | Telecinco

 

Després que José María fos expulsat del programa per «conducta intolerable», en haver, presumptament, abusat de Carlota - la seva parella al reality -, i que aquesta hagués estat convidada a «abandonar» la casa fins aquest dijous, 9 de novembre, Carlota ha tornat al concurs.

 

Al confessionari, la jove ha agraït «el tracte, les ajudes i les facilitats», que ha rebut durant aquests dies, perquè, «realment han estat molt durs». Molt al seu pesar, Carlota està completament d'acord que l'organització expulsés a José María. Afirma amb certesa que es va donar un fet «greu i desagradable» contra la seva persona «estant inconscient».

El fi de la relació

D'altra banda, ha afegit que José María va arribar a tocar-li «la medul·la sensible», i «a ser molt important» per a ella i que, de moment, ha renunciat a continuar amb qualsevol tipus de procediment judicial. Molt commocionada, s'ha vist també en l'obligació d'aclarir que des de dissabte passat, 4 de novembre, «ja no existeix cap vincle emocional amb ell».

 

Encara que desconeix com serà aquesta segona etapa a la casa de Guadalix, la jove s'ha mostrat segura de la seva decisió: «Jo vaig demanar un somni, se'm va concedir i només passa una vegada a la vida». Així mateix, ella mateixa va demanar que la tornessin a deixar entrar argumentant que necessita abraçar, sobretot, a dues persones. Finalment, Carlota ha pogut «tornar a la que considera casa seva», i molt emocionada va donar les gràcies.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris