rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Carlota de 'GH' no aguanta la pressió i explota contra José María

L'exconcursant va gravar un vídeo parlant obertament del succés, que va rebre per part de la seva parella d'aleshores

 

L'exconcursant de ‘GH Revolution’, Carlota, ha decidit expressar-se lliurement pel suposat cas d'agressió sexual que havia patit per part de la seva parella d'aleshores, José María, durant la seva estada a la casa de Guadalix de la Serra. A través d'una publicació temporal a Instagram, la jove expressava els seus sentiments i opinions sobre els comentaris que estava rebent.

«Bona tarda Espanya. En un primer moment, no volia fer aquest vídeo, però veient el to dels comentaris que estic rebent no tinc altra opció» començava l'exconcursant. «Estic cansada que es posi en dubte la meva honestedat, la meva sinceritat, la meva transparència. No puc més» explicava en el seu perfil mentre assegurava que havia renunciat a presentar cap procés judicial per no «arruïnar-li la vida a algú»

 

José María prefereix no pronunciar-se

No obstant això, la jove va demanar públicament a José María que es pronunciés: «Et demano per favor que aturis això. Que et pronunciïs, que demanis respecte per a mi i per a la meva família». «Deixa de permetre aquest linxament» finalitzava la jove. Amb aquestes dures paraules, la darrera expulsada del xou de 'Telecinco' volia reduir els comentaris que estava rebent sobre un presumpte abús sexual entre ella i la seva parella.

 

José María i Carlota durant 'GH Revolution' | Telecinco

L'orígen de la polèmica

Com no podia ser d'altra manera, la situació ha provocat una onada de reaccions en massa. Des de la casa de Fuencarral —espai on es grava el programa— es va denunciar a l'exconcursant per cometre el suposat abús sexual i, fins i tot, la mateixa Carlota va explicar-ne les seves opinions al respecte. Actualment, però, l'exintegrant del programa ja no té cap tipus de comunicació amb José María.

Carlota i José María, en hores baixes | Telecinco

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris