rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carme Forcadell i Ana Rosa Quintana van coincidir quan les dues treballaven a TVE

La presidenta del Parlament va treballar com a reportera a la cadena pública durant la transició
Ana Rosa Quintana i Carme Forcadell van coincidir quan les dues treballaven a TVE | CatalunyaDiari.cat

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha declarat aquest dijous 9 de novembre al Tribunal Suprem per presumptes delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics. Sent el centre de totes les mirades, han començat a sortir algunes anècdotes del seu passat com que havia treballat com a periodista a TVE durant la transició.

 

'El programa de Ana Rosa' ha recuperat alguns dels reportatges que la presidenta del Parlament havia fet com a reportera del programa 'Giravolt', quan Ana Rosa Quintana s'ha adonat que l'any 1982 ella també treballava a la cadena pública. «Podríem haver coincidit les dues a Televisió Espanyola. Jo presentava l'última edició del 'Telediario' l'any 1982».

 

«Jo portava molt millor carrera que Carme Forcadell, ella estava de reportera i jo de presentadora dels informatius. I mira ara, ella ha aconseguit ser presidenta del Parlament i jo continuo aquí», ha bromejat sobre com han evolucionat les seves carreres. «Això sí, com a mínim no estic al Tribunal Suprem avui, però esperem que tot li surti bé», li ha desitjat.

Una jove reportera

Forcadell va començar a treballar com a reportera a TVE a finals dels setanta, en el primer programa català de la cadena pública, 'Giravolt', produït per TVE Catalunya. La jove Forcadell de 20 anys, havia de sortir al carrer i preguntar als ciutadans, ja que la seva tasca dins del programa era, entre altres, interessar-se pels problemes i preocupacions reals de la població, com per exemple els sous.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris