Carmen Gahona acusa María José Campanario de lucrar-se amb la seva malaltia

La dona de Chiquetete ha confessat que «també té fibromiàlgia i no es lucra amb això a les revistes»
Carmen Gahona ha criticat a María José Campanario | Cedida

 

María José Campanario ha estat la primera persona a confessar que pateix fibromiàlgia, tal com explica 'Informalia'. Però no és, naturalment, l'única que conviu amb aquesta malaltia invisible, ja que a la dona de Chiquetete també li han diagnosticat aquest trastorn. «Jo també tinc fibromiàlgia i no em lucro amb això a les revistes», ha confessat Carmen Gahona. Gahona ha continuat amb les crítiques a María José Campanario, assegurant que ella no ho ha dit mai «perquè ara vinguin altres a contar-ho a les revistes i lucrar-se».

Cal dir, actualment, Gahona ha tornat a 'Supervivientes', com a tertuliana durant les nits de dimarts, i està molt contenta, tot i que a la seva fibromiàlgia se li suma una diabetis de tipus dos, que li va impedir viatjar a Hondures i participar en el programa. Tot i el seu delicat estat de salut, travessa un gran moment amb la seva parella, Chiquetete, després de superar una gran crisi que gairebé els separa. «Em fa molt feliç. Estem tranquils, molt contents i a gust a Carmona. Antonio prefereix estar al poble ara. Li ha agafat el gust.»

 

Com la parella està cada vegada més unida, ara planegen un viatge aquests vacances: «Aquest estiu ens n'anem fora d'Espanya, a Portugal, a Algarve, perquè ja tinc ganes de posar-me molt morena i passar uns dies a soles amb Antonio.» L'única cosa sobre la qual no ha volgut parlar Gahona és de l'exparella del seu marit, Raquel Bollo, que va denunciar Chiquetete per no haver pagat la pensió alimentària als seus dos fills, i va aconseguir una sentència favorable. «Raquel està guanyant milions a costa d'Antonio des de fa disset anys. Abans de pagar la manutenció als seus fills em tallo el cap.», ha assegurat la col·laboradora. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!