Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Lomana critica Belén Esteban i li diu que és un «fàstic de persona»

L'empresària ha revelat a més que la de San Blas s'ha declarat insolvent per no abonar-li el que li deu després del judici
Segueix l'enfrontament entre Belén Esteban i Carmen Lomana | Cedida

 

  

La guerra entre Carmen Lomana i Belén Esteban continua oberta. Des que la princesa del poble va guanyar el seu judici contra Toño Sanchís, la 'socialité' no ha passat per alt que la col·laboradora de 'Sálvame' no hagi pagat els diners que li deu per un judici que va guanyar contra ella. «Belén Esteban quina cara dura tens. Jo porto esperant cinc anys i encara no m'has pagat», escrivia a Twitter mentre que Belén celebrava la seva victòria. No obstant això, els dies passen i Lomana sembla que segueix sense cobrar els diners que la princesa del poble li deu, una situació que ha decidit aturar revelant a través de les xarxes socials els secrets més ocults de la col·laboradora: «Fa dos anys que ho intento i es declara insolvent ... un fàstic de persona», escrivia en resposta a una seguidora que deia que havien de treure-li la casa.

 

 

Carmen Lomana ataca Belén Esteban | Twitter

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris