rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Carmen Machi i Paco León graven 'La tribu' a Badalona

Els reconeguts actors tornen a protagonitzar una comèdia, tres anys després del final d''Aída'
Paco León i Carmen Machi graven 'La tribu' a Badalona | cedida

 

'La tribu', la nova comèdia produïda per Fernando Colomo en col·laboració amb Atresmedia, ha aconseguit reunir dos grans actors com Paco León i Carmen Machi. Després de tres anys des que va acabar 'Aída', la sèrie amb la qual els dos actors van aconseguir una gran popularitat, el sevillà i la madrilenya tornen a la petita pantalla amb un guió ambientat a una escola de ball 'streetdance' de Badalona, on decideix anar un grup de dones de mitjana edat. La comèdia es rodarà durant set setmanes a Barcelona i Madrid, i també inclourà altres coneguts actors com Luis Bermejo, Julián López, Bárbara Santa Cruz, Artur Busquets, i també l'humorista Manuel Huedo. 

Des del portal 'Chance' asseguren que aquest 2017 serà un gran any professional per als dos. Paco León també està rodant 'La peste', una sèrie de producció pròpia que s'estrenarà a Movistar+ a finals d'any, i al setembre arribarà als cines 'Toc Toc', la nova comèdia de Vicente Villanueva, on també apareix, al costat de Rossy de Palma, Adrián Lastra i Alexandra Jiménez. A més, l'actor ha deixat caure en diverses ocasions que està desitjant estrenar-se al món de la direcció televisiva, però sense aportar més dades. 

 

D'altra banda, Carmen, que va triomfar a Barcelona amb la impressionant interpretació d'una monja a 'La autora de las Meninas', estrenarà a la tardor 'Thi Mai', una pel·lícula de Patricia Ferreira, on torna a treballar amb Dani Rovira, i dos noms greus de la interpretació: Aitana Sánchez-Gijón i Adriana Ozores. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris