Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Martínez-Bordiú aconsegueix vendre la seva casa de Santander després de tornar-la a hipotecar

Està passant per un mal moment econòmic, i després de mudar-se a un pis més petit a Madrid, s'ha desfet del deute d'1.216.532 euros que devia al Banc Santander
Carmen Martínez Bordiu començarà una nova vida. | Cedida

 

 

Carmen Martínez-Bordiú finalment ha aconseguit vendre la seva casa de Santander valorada en més d'un milió d'euros. La Nietísima no està passant pel seu millor moment econòmic. Fa uns mesos, va haver d'abandonar la seva residència al centre de Madrid després que la seva relació amb l'empresari Luis Migue Rodríguez arribés a la seva fi i ell decidís no seguir pagant el lloguer de l'immoble d'uns cinc mil d'euros mensuals. Per aquest motiu, Martínez-Bordiú va haver de mudar-se a un altre pis molt més petit i d'acord amb la situació econòmica que està vivint. I és que, des que el 2013 posés a la venda la seva casa de Santander, ha hagut de tornar-la a hipotecar per poder fer front al deute que manté des de fa anys amb la seva primera hipoteca realitzada al Banc Santander.

Segons el portal 'Vanitatis', Carmen va comprar la casa firmant un préstec de 979.300 euros als quals s'han sumat 94.012 euros d'interessos. No obstant això, fa poc temps Bordiú es va veure obligada a tornar a hipotecar la propietat per un valor de 143.220 euros a pagar en 11 anys. Amb les dues hipoteques, la néta de Franco havia de pagar al banc una quantitat superior al milió d'euros, concretament 1.216.532 euros. Finalment, Martínez-Bordiú sembla que ha aconseguit vendre-la: «He venut una casa a Santander. Amb la crisi ha baixat tot una mica, però potser tot segueix baixant més, així que ho he venut i no està malament», va assegurar fa una setmana en una entrevista a la gala Starlite de Marbella. Segons explica el mitjà citat, la podria haver venut per una quantitat d'1.250.000 euros, que l'ha ajudat a cancel·lar les hipoteques.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris