Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Porter explica que un desconegut va intentar raptar-la quan era petita

La dona d'Iker Jiménez ha explicat alguns secrets de la seva vida privada, entre ells un moment realment traumàtic
Imatgde d'Iker Jiménez i Carmen Porter. | CatalunyaDiari.cat

 

Carmen Porter, la periodista madrilenya i dona d'Iker Jiménez, ha revelat en una entrevista alguns aspectes de la seva vida que eren totalment desconeguts fins al moment, segons explica 'Diez Minutos'.

 

La periodista comparteix la seva vida amb Iker Jiménez amb el qual ha tingut una filla anomenada Alma que actualment té sis anys, encara que segons sembla Carmen no vol tenir més fills de moment: «Si fos per l'Iker, li donaríem cinc germans més, perquè ell va ser fill únic. Però no ho veig. A més, el de l'Alma va ser un part complicat i això també influeix».

Imatge de Carmen Porter | CatalunyaDiari.cat

 

 

En les seves declaracions, la periodista relata curiositats tan divertides com que el seu pare va ser el que «va construir la majoria de pisos que es regalaven a l''Uno, Dos, Tres'», a la zona d'Alacant.

 

 

Però no tots els fets que relata són agradables, ja que ha desvetllat un fet realment terrible que li va succeir quan era petita i que podia haver canviat la seva vida de forma radical.

«Va ser un estiu a Madrid. La meva mare estava embarassada de vuit mesos, jo anava al cotxet, un home em va agafar en braços i va sortir corrent. Uns nois que van veure l'escena van sortir corrent després d'ell, que em va deixar anar i va fugir en metro. No vam donar mai amb aquesta persona ni vam saber que va passar», explica en la seva entrevista Carmen. La mateixa periodista defineix aquest fet com «un trauma».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris