Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Sevilla complirà 87 anys encara ingressada en una residència per culpa del seu alzheimer

Des que l'any 2009 li diagnostiquessin alzheimer, els seus aniversaris ja no se celebren com abans
Carmen Sevilla amb el seu fill Augusto Algueró Jr. | Cedida

 

Carmen Sevilla complirà el proper 16 d'octubre 87 anys. Ara bé, avui dia, per culpa de l'alzheimer que pateix des de fa diversos anys, ja no recorda qui va ser, ni tampoc és capaç de reconèixer ningú. Carmen va ser una actriu que va despertar grans passions entre els anys 50, 60 i 70, i encara que l'època del 'destape' la va retirar involuntàriament del cinema, Carmen no va abandonar mai el món de l'espectacle, perquè la música i la televisió estaven també en el seu camí. L'actriu forma part d'una generació que va ser coneguda com les folklòriques, on també trobem noms tan coneguts com Lola Flores, Paquita Rico, Marujita Díaz i, per descomptat, ella. No obstant això, allà queden els records d'aquelles celebracions de Sevilla pel seu aniversari, en les quals reunia el seu fill, molts familiars i els amics més íntims en un restaurant madrileny, per festejar el seu aniversari.

Des que en l'any 2009 li diagnostiquessin alzheimer, malaltia que a poc a poc ha anat consumint el seu cervell i els seus records, els seus aniversaris han transcorregut d'una forma molt diferent. I és que, des de fa dos anys, es troba en una residència d'ancians, l'Orpea Madrid Aravaca, on per ordre del seu fill Augusto Algueró Jr. ningú pot visitar-la. I és que, tot i que continua sent molt coqueta, el seu fill desitja que tothom la recordi com el gran estel que va ser.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris