rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carrefour prepara canvis importants per al 2018 després d'arribar a un acord amb Fnac

La cadena de supermercats i Fnac estarien buscant competir amb Amazon
Imatge d'arxiu de Carrefour | EP

 

El 2018 es presenta replet de canvis a Carrefour. La cadena de supermercats farà un gir de 180 graus després d'ajuntar-se amb Fnac, iniciant així una nova societat de compres per a productes electrònics i electrodomèstics que donarà els seus primers passos a França. 

 

França, doncs, serà la primera parada d'aquests dos gegants, que no descarten desembarcar a Espanya pròximament. No obstant això, segons recull 'Ideal.es', la cosa que més ha cridat l'atenció entre els clients d'aquestes dues empreses ha estat el missatge que ha enviat 'Ceconomy', propietària de part de les accions de Fnac, en referència als seus plans de futur. 

 

I és que aquesta última ha reconegut que la seva intenció és convertir-se en una plataforma de serveis de referència a tota la Unió Europa i que sigui equiparable a Amazon, una iniciativa per la qual seran necessaris importants canvis estructurals en ambdues empreses. De moment, Carrefour ha contractat al minorista de productes electrònics de França, Alexandre Bompard, que recolzarà aquesta reestructuració.

Mantindran les polítiques comercials

Después d'anunciar l'acord, Carrefour i Fnac han assenyalat que mantindran polítiques comercials independents, segons van informar a través d'un comunicat conjunt.En concret, aquesta nova aliança, a través de la qual les dues cadenes minoristes realitzaran de forma conjunta les compres dels productes electrònics, està previst que entri en vigor a partir de 2018

 

Aquesta setmana, Fnac declarava la seva aposta per les sinergies de fusió, com a part del seu objectiu de duplicar el marge de guanys a mitjà termini. Carrefour, per la seva banda, té com a meta la reducció dels seus costos per generar uns majors guanys.

 

L'acord amb Fnac Darty podria generar al voltant de 90 milions d'euros d'estalvi per Carrefour, la qual cosa li donaria «una potència addicional per realitzar noves inversions».


 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris