Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Casa del Disfraz treu a la venda el 'Kit Puiglític' per disfressar-se del president català a Halloween

Inclou una perruca, ulleres i una estelada
Al final ha acabat imposant-se Puigdemont, encara que la proposta del Fill de la Tomasa també va triomfar | Casa del Disfraz

 

Halloween és una tradició estrangera que gaudeix de molt èxit últimament: cada any se sumen més i més adeptes fins al punt d'aconseguir que grans empreses com la Casa del Disfraz, decideixin consagrar els seus esforços a aquest dia. Al cap i a la fi, al costat de Carnestoltes, festivitats concretes, aniversaris i comiats, és on s'obté el volum més gran de vendes. Per això, aquestes empreses no cedeixen en la seva obstinació de seguir innovant i oferint noves alternatives, millors o més sorprenents i divertides disfresses, i aquest any ho han tingut clar; han donat amb el definitiu: la disfressa de Puigdemont. L'ocurrència impacta en un primer moment, però té molt sentit si tenim en compte tot el moviment polític i social que s'està produint amb motiu de les últimes decisions del Parlament català i del president de la Generalitat.

De fet, una Catalunya independent, que és la idea i la decisió que abandera Puigdemont, és el malson més terrible i infame de centenars de milers d'espanyols, que temen que el malson, aviat, es faci realitat. La Casa del Disfraz, s'ho ha pres seriosament i ha decidit produir de forma massiva una disfressa que es postula com el més popular de la vetllada. A la seva pàgina web pot trobar-se l'anomenat 'Kit Puiglític', que conté unes ulleres, una perruca amb el tall de cabell del polític i una estelada. El kit pot adquirir-se a la web per 19,95 euros, i ja ha causat tant furor que ha obligat a les fàbriques de l'empresa a reforçar la producció.

 

Com recull 'El Español': « Avui hem fet un enviament de més d'una desena de disfresses a tota Espanya. Inclosa Catalunya? També hem venut allí, per sort, la gent en aquest país se sol prendre les coses amb humor. És una disfressa que a priori no té res a veure amb Halloween», deia el responsable, encara que emfatitza que la demanda és tan elevada que treballen a contrarellotge perquè arribin a temps per a la festa. Altres disfresses que també podrien haver causat furor són les de Donald Trump i la del 'Fill de la Tomasa', que també es van postular per tenir els seus propis kits.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris