Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Anna Simon s'emociona gràcies a les paraules d'un espectador

Va cridar: «¡Vámos, Anna Simon!»

 

Durant l'última emissió de 'Zapeando', va tenir lloc un bonic i inesperat moment: la catalana Anna Simon, no va poder contenir l'emoció quan un espectador li va cridar «Anem, Anna Simon!». Al moment, es va interessar per saber qui havia pronunciat aquestes paraules, i el presentador Frank Blanco, no va trigar a opinar que «tres anys després el públic li ha agafat una mica d'afecte». De fet, els seus companys han comentat que Simon s'ha estovat massa i que semblava que li feia més il·lusió això que quan va rebre el premi Antena de Plata al maig. «Ja vaig guanyar en 'Tu Cara me Suena' el premi Pechis d'Or, en una gala Neox vaig guanyar el Cuerpazo, però aquí no tenia mèrit. Que em donin un premi pel meu treball, per alguna cosa que jo em treball... Vaig pensar que era una broma quan m'ho han dit», va respondre.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris