rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

La catalana Anna Simon torna a 'Zapeando' després d'una baixa per problemes estomacals

La de Mollet torna al programa de La Sexta, després d'uns dies d'absència per malaltia
Anna Simon ha entrat amb una camisa de força al plató | La Sexta

 

La catalana Anna Simon, col·laboradora de 'Zapeando', ha tornat al programa de La Sexta després de diverses setmanes d'absència. La de Mollet del Vallés va patir novament problemes estomacals, després de la baixa mèdica que ja es va agafar al setembre per un procés víric que la va tenir a la «vora de la mort», com ella mateixa va explicar. Un «virus gros, gros» que tot i el to humorístic amb què ho va explicar, va preocupar bastant als teleespectadors. Cridant «què arribo tard, l'autobús! He perdut l'autobús, he perdut el tren, he perdut el cotxe, he perdut el camió...però ja arribo, ja estic aquí!», i amb una camisa de força, la catalana no va deixar indiferent ningú quan va entrar al plató de La Sexta. És possible que el que volia aconseguir era treure-li importància a l'assumpte, i intentar tornar a la rutina al programa de tarda. 

 

Segons ha explicat Simon al seu company Frank Blanco, els motius de la seva absència continuen sent els seus problemes d'estómac. Tot i que les bromes i l'humor que caracteritza el programa li han tret una mica d'importància a la seva malaltia, això no vol dir que Anna no hagi passat uns dies horribles. La malaltia ha alterat la seva vida, i l'ha mantingut lluny de la seva feina i de les seves passions durant un important període. El presentador, Frank Blanco,  s'ha alegrat molt de la seva recuperació, i ha confessat que en alguns moments va arribar a pensar que, si s'allargava aquesta «malaltia diabòlica», a la catalana li seria impossible «arribar a temps», en referència a la celebració dels 1.000 programes de 'Zapeando'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris