Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una catalana irromp la connexió en directe dels informatius de Telecinco a Barcelona i es fa viral

«No ens prohibireu votar, manipuladors!» va cridar davant les càmeres
La presentadora Isabel Jiménez i el reporter Alberto García dels informatius de Telecinco | Mediaset

 

Aquest dilluns, dia 11 de setembre, es va realitzar la manifestació convocada per l’esquerra independentista amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya pels carrers de Barcelona. Molts mitjans de comunicació donaven cobertura, d’una manera o altra, de la marxa reivindicativa. El fet anecdòtic va ser l’aparició d’una espontània durant la retransmissió en directe dels informatius de Telecinco, un gest que no ha trigat a fer-se viral.

Concretament en l’emissió de ‘Informativos Telecinco’ de les 21.00 hores, la presentadora Isabel Jiménez va donar pas al reporter Alberto García per informar, tal com diu el diari ‘ABC, de «la concentració de col·lectius d’extrema esquerra independentista» a la ciutat comtal. Durant la intervenció, el reporter explicava que els «radicals» estaven cremant banderes d’Espanya, França i de la Unió Europea, quan una dona va aparèixer davant la càmera cridant: «No ens prohibireu votar, manipuladors!». El reporter va parar uns segons amb cara de desaprovació i va seguir informant.

 

'ABC' afirma que no és la primera vegada que un independentista agredeix a un periodista en directe davant les càmeres. El passat dissabte, dia 9 de setembre, durant els escorcolls de la Guàrdia Civil al setmanari ‘El Vallenc’, un espontani va aparèixer durant la connexió en directe dels informatius de ‘Televisió Española’ mentre informaven dels fets des de Valls. Afegeixen que un grup de persones van intentar «boicotejar la cobertura amb pancartes i insults». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris