rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Sara Rubio, esposa de Roberto Leal, denuncia l'assetjament per part d'alguns seguidors

«Les coses no es fan així», ha remarcat el presentador d''Operación Triunfo'
Roberto Leal, presentador d''Operación Triunfo 2017' | CatalunyaDiari.cat

 

'Operación Triunfo' ha posat a la palestra al seu presentador: Roberto Leal. El programa de TVE, de fet, ha estat tot un èxit i, així mateix, han estat molts els seguidors del 'show' que s'han interessat per la cara més privada de Leal.

 

I és que no només Leal ha obtingut un gran ressò, ja que la seva parella Sara Rubio també ha saltat a la palestra informativa. De fet, el mateix Leal sempre s'ha mostrat disposat a contestar els missatges dels seguidors, atendre als mitjans de comunicació i també compartir moments professionals i personals a les xarxes socials.

 

Tot i això, Leal i la seva parella s'han exposat a una situació no gaire agradable i que, de fet, els hi ha atorgat més ressò de l'habitual.

Roberto Leal i Sara Rubio en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

Sara Rubio se'n farta

Tot sembla indicar que un seguidor del programa s'hauria passat de la ratlla. De fet, segons hauria relatat el mateix Leal, un seguidor del programa de TVE estaria tant summament interessat per la parella que hauria arribat a assetjar la família a la seva pròpia casa.

 

A través del seu compte de Twitter, la periodista Sara Rubio ha relatat el succés: «Fer-se passar per una companyia de missatgeria per saber l'adreça de la meva casa és jugar molt brut»

 

«Companys, Roberto Leal mai s'ha negat a res, i si ho dubten, preguntin perquè igual se sorprendran amb la seva accessibilitat», va explicar Rubio mentre al·legava: «En aquesta casa hi viu un bebè de 7 mesos»

 

«Les coses no es fan així»

Roberto Leal, finalment, també ha sentenciat a la persona que ha protagonitzat el succés. «Molt poca classe. És millor i més bonic anar de cara. Només espero que estigueu a l'alçada de les circumstàncies. Les coses no es fan així», ha dit Leal al seu Twitter. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris