rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Catalunya Ràdio aposta per Gemma Nierga de cara a la pròxima temporada

La periodista gironina, conductora de 'La Ventana' i 'Hablar por hablar' a la Cadena SER, ha rebut ofertes de la cadena pública catalana i d'Onda Cero
La periodista Gemma Nierga | Cedida

 

Catalunya Ràdio ja està treballant en la graella de programació de la pròxima temporada. Sense saber encara quin serà el destí d'alguns contractes, la direcció de l'emissora pública s'ha interessat en Gemma Nierga, una de les periodistes radiofòniques més destacades dels matins de la ràdio espanyola. Segons fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la cadena ja ha mantingut contacte amb Nierga per proposar-li assumir l'última franja del matí. Segons informa 'Nació Digital', el que Catalunya Ràdio pretén amb la periodista catalana és reforçar positivament el menú informatiu que presenta la líder en els matins de la cadena, Mònica Terribas. En cas que la direcció de l'emissora i Nierga arribin a un acord i es materialitzi un contracte, la gironina podria donar una sòlida continuïtat a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

  

  

Aquest possible fixatge es deu a la certesa que Gemma Nierga no continuarà treballant per la cadena SER, ja que el grup Prisa ha prescindit dels seus serveis. No obstant això, havent rebut l'oferta de Catalunya Ràdio, la periodista catalana encara no sap que farà en el seu futur, ja que també ha contactat amb ella Onda Cero per dirigir un magazín de cap de setmana.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris