rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cauen importants premis de la Bonoloto i la Primitiva a Catalunya, Astúries i Andalusia

Barcelona és una de les ciutats agraciades amb el premi
Imatge d'una butlleta de la Bonoloto. | Cedida

 

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dissabte, 4 de novembre de 2017, ha estat formada pels números 28, 6, 42, 40, 23 i 3. El complementari és el 22 i el reintegrament, el 3. La recaptació del sorteig ha ascendit a 1.828.046 euros. De Primera Categoria (6 encerts) existeix un bitllet encertant que ha estat validat al Despatx Receptor número 3 d'Avilés (Astúries), mentre que de Segona Categoria (5 encerts + Complementari) existeix un bitllet encertant que ha estat validat a l'administració de Loteries número 8 de Sabadell (Barcelona).

D'altra banda, la combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat també aquest dissabte, ha estat formada pels números 48, 42, 25, 47, 19 i 27. El complementari ha estat el 24, i el reintegrament, el 8. El número «Joker» ha estat el 3831909 i la recaptació ha ascendit a 13.196.275 euros. En el sorteig de la Primitiva d'avui no existeixen bitllets encertants de Categoria Especial (6 encerts + Reintegrament), per la qual cosa amb el pot generat al proper sorteig de la Primitiva un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 41 milions d'euros.

 

Quant als premis de Primera Categoria (6 encerts) de la Primitiva d'aquest dissabte, existeix un bitllet encertant que ha estat validat a través del canal oficial d'Internet de Loteries i Apostes de l'Estat. De Segona Categoria (5 encerts + Complementari) existeixen tres bitllets encertants que han estat validats a l'administració de loteries número 326 de Barcelona, en la número 8 de Huelva i en el despatx receptor número 71.310 d'Almensilla (Sevilla).

 

Un bitllet del sorteig de La Primitiva. | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris