rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cayetana Rivera, filla de Fran Rivera, farà 18 anys i ho celebrarà amb un esdeveniment multitudinari

L'esdeveniment amb els convidats tindrà lloc el 14 d'octubre i la celebració íntima el 16 d'octubre
Cayetana Rivera, filla del torero Fran Rivera i la duquessa de Montoro | Lecturas

 

La casa d'Alba passarà durant els dies vinents a la primera línia mediàtica, i és que Cayetana Rivera Martínez de Irujo, filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, donarà una festassa amb magnificència per celebrar la seva majoria d'edat. La data de l'esdeveniment és el 14 d'octubre, dos dies abans de l'aniversari, i segons 'Vanitatis' ja està tot preparat per a una festa en la qual hi haurà exclusiva pel mig. Fins ara, Tana s'ha mantingut sempre al marge de la premsa del cor i lluny de les exclusives i posats dels seus famosos pares, però a partir d'ara serà ella mateixa qui decideixi si fer-ho o no. Per a l'esperat esdeveniment la jove ha decidit reunir potser de l'aristocràcia espanyola, encara que també acudiran empresaris i polítics a la finca La Pizanza, una enorme propietat de la casa d'Alba que Eugenia va rebre en quedar-se vídua d'Alfonso Díez.

La celebració íntima es relitzarà el 16 d'octubre, un esdeveniment familiar al qual no assistiran ni fotògrafs ni periodistes, encara que a causa de l'expectació generada no es descarta la presència de diversos mitjans en els voltants. La principal incògnita que es genera amb aquest esdeveniment és si Tana acudirà al Ball de Debutants de París, un esdeveniment de l'alta societat en el qual es reuneixen els hereus de les grans famílies mundials. L'any passat Alba va declinar amablement la proposta, encara que ara la filla del destre podria canviar de semblar. Sens dubte, la majoria d'edat de Cayetana ha eclipsat una altra celebració familiar: el naixement del fill de Cayetano i Eva, que es produirà per les mateixes dates.

 

Tana Rivera junt amb la seva àvia, la duquessa d'Alba | Diez Minutos

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris