Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cayetana Rivera, filla de Fran Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, fa 18 anys i així és la seva imatge sense pixelar

És la néta de la difunta Duquessa d'Alba | L'última vegada que va ser vista va ser a la boda de la germana de Lourdes Montes, actual dona del seu pare
Cayetana Rivera, al casament de Sibi Montes, fa tan sols uns dies | catalunyadiari.cat

 

Aquest dilluns 16 d'octubre Cayetana Rivera Martínez de Irujo fa 18 anys. La jove que acaba de complir la seva majoria d'edat és ni més ni menys que la filla de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo i, en conseqüència, la néta de la Duquessa d'Alba. Després que s'especulés sobre el rostre de Tana —tal com l'anomenen els seus familiars i amics—, des d'aquest dilluns ja es podran publicar imatges de la jove sense pixelar, tal com sí que s'havia realitzat aquests anys en cada acte en la qual apareixia acompanyant als seus pares o familiars. L'última aparició que va realitzar Cayetana va ser fa tan sols uns dies, concretament el passat 7 d'octubre. I és que a punt de complir els seus 18 anys, Tana no va voler perdre's les noces de Sibi Montes, la germana de Lourdes Montes, actual dona del seu pare Fran Rivera. En aquest dia, la néta de la difunta Duquessa d'Alba va ser una de les convidades que va acaparar tots els flaixos, sobretot per les expectatives davant la seva imminent majoria d'edat i la publicació de la seva primera fotografia sense pixelar.

Cayetana Rivera al costat de Susanna Griso durant la 61a edició de la cursa de toros Goyesca de Ronda | catalunyadiari.cat

 

Cayetana Rivera Martínez de Irujo en una imatge d'arxiu. | catalunyadiari.cat

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris