rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cayetano Rivera agraeix tot el suport rebut

Rebrà l'alta mèdica aquest diumenge, 15 d'octubre
Cayetano Rivera va patir una cornada a la plaça de toros de Saragossa | CatalunyaDiari.cat

 

El torero Cayetano Rivera Ordóñez continua ingressat a l'Hospital Quirón de la capital aragonesa després de la cornada a la cuixa que va patir aquest dimecres, a la plaça de toros de Saragossa, però es preveu que rebi l'alta mèdica aquest diumenge. Cayetano ha passat la nit tranquil i sense febre. Aquest matí se li ha practicat un escàner de control amb resultat favorable, de manera que s'ha procedit a la retirada d'un dels drenatges. El doctor Val-Carreres ha indicat que, en principi, se li donarà l'alta a les 9.30 hores d'aquest diumenge. Però la tranquil·litat ha arribat quan el torero ha publicat un missatge al seu Twitter per agrair tot el suport que ha rebut aquests dies, però també s'ha recordat dels qui l'han insultat i els ha dit que «això només em fa més fort».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris