rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

CCOO de TVE denuncia que hi ha «policia camuflada» a les instal·lacions de Sant Cugat

Els treballadors de TVE Sant Cugat reclamen que es faci fora els policies

 

La secció sindical de CCOO a TVE Sant Cugat afirma que entre els seus treballadors hi ha «policia camuflada». Segons ha informat el sindicat, aquestes persones que serien, presumptament, policies, ja fa uns dies que estan a l’empresa utilitzant tots els serveis que hi ha i també altres dependències de TVE Sant Cugat. Afirmen també que van armats i que la situació està provocant molta inquietud entre els treballadors. Des del sindicat expliquen en un comunicat que tot i haver demanat explicacions al subdirector de CRTVE a Catalunya, no han aclarit res. Es queixen a més que ni la direcció del centre ni els responsables de la seguretat de l’empresa havien informat els treballadors, que, indignats, demanen que marxin.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris