Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Els CDR convoquen aquesta tarda una «gran mobilització» a Barcelona «contra la repressió i cap a la República»

Protestaran contra l'empresonament de polítics catalans i els líders de les entitats sobiranistes

«Gran mobilització» aquest diumenge a Barcelona. Així ho anuncia el perfil de Catalunya dels Comitès en Defensa de la República (CDR), que lluny de conformar-se amb les protestes protagonitzades aquests darrers dies han convocat una nova manifestació a les 16.00 hores a la font de Canaletes, a la capital del país.

 

Amb el lema «Contra la repressió i cap a la República: vaga general» es desconeix quin serà el recorregut ni si es farà cap acció com les que s'han desenvolupat aquest mateix cap de setmana no només a Barcelona sinó també a Tarragona, a Lleida, a Girona o a la Jonquera, entre d'altres. Els CDR es caracteritzen pel seu secretisme a l'hora de convocar les seves accions, per la qual cosa fins aquesta tarda no es preveu que hi hagi més informació.

Convocatòria de marxa lenta a l'Eix Transversal

Mentrestant, de cara a aquest diumenge també, el CDR de l'Alt Ter ha convocat una marxa lenta amb cotxe per l'Eix Transversal. Serà a partir de les 8:30 hores del matí i han quedat a l'aparcament de Coll de Ravell.

 

Concentracions davant les delegacions del Govern

Finalment, aquest vespre també hi haurà concentracions de les delegacions del govern. La convocatòria s'ha fet pública a través de les xarxes amb l'etiqueta que ja ha començat a córrer: «Primavera catalana».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris