Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Un centre d'estètica de Sant Feliu de Guíxols ofereix massatges antiestrès pel referèndum

La seva propitària se li va ocorrer la idea després de passar dotze hores amb una estelada davant del Departament d’Economia
El Centre d’Estètica Perxés ofereix massatges antiestrès pel referèndum | Facebook

 

Es tracta del centre d'estètica Perxés, a Sant Feliu de Guíxols. La seva propietària, Teresa Massegosa, proposa un tractament de massatges antiestrès a causa del referèndum. Ella mateixa ha explicat al programa 'La Segona Hora' de 'Rac1', que el passat dimecres, 20 de setembre, es va passar més de dotze hores amb una estelada aixecada davant del Departament d'Economia, a causa dels escorcolls de la Guàrdia Civil. L'endemà, diu que tenia els braços adolorits per l'esforç ocasionat i se li va ocórrer la idea. Durant aquests dies el centre ha notat una forta demanda de tractaments relaxants i ho ha dut a la pràctica. En funció de la durada, es pot escollir els diferents tipus de massatges i es treballa, sobretot, les parts més afectades del cos.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris