rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Centre Nacional de Seguretat alerta de l'existència d'una nova estafa amb factures d'Endesa

El CNS recomana no facilitar cap dada al remitent i contactar, ràpidament, amb el proveïdor
Un dels correus fraudulents que es fa passar per una factura d'Endesa  | Endesa

 

El Centre Nacional de Seguretat (CNS) ha alertat de la detecció d'una nova campanya del tipus «phishing», en què correus electrònics es fan passar per suposades factures d'Endesa, simulant avisos de la companyia, i en la que es comunica un impagament i es convida a afegir les dades d'una targeta bancària. Segons el portal 'Regio7', tenint en compte que cap entitat o banc envia mai per correu electrònic sol·licitud de dades personals als seus clients, el CNS recomana que si l'usuari rep un correu d'aquest tipus, que no faciliti cap dada i que contacti immediatament amb el seu proveïdor per informar de la situació. Des de la mateixa pàgina web d'Endesa es faciliten les dades d'aquesta campanya fraudulenta i es mostra un dels correus fraudulents dels estafadors. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris