Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chábeli Iglesias celebra el seu 46 aniversari amb la demanda de paternitat al seu pare Julio Iglesias

Si l'ADN confirma a Javier Sánchez com a fill legítim, li tocaria una sucosa part de l'herència, menys a repartir entre tots els germans i Chábeli
Chábeli Iglesias en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Chábeli Iglesias, la filla major de Julio Iglesias i Isabel Preysler, acaba de complir 46 anys allunyada de la vida pública que porten els seus pares i la resta dels seus germans. Quan va néixer, tota la premsa apuntava que ella seria l'hereva de la premsa rosa a Espanya per ser filla d'Iglesias i Preysler i pel seu controvertit matrimoni amb l'arquitecte Ricardo Bofill. No obstant això, als seus 46 anys viu a Miami i poc se sap d'ella. Les poques notícies de Chábeli es van produir quan en 2015 va aparèixer en l'aeroport de Madrid amb una imatge molt preocupant i amb una evident pujada de pes i poc cuidada, segons el portal 'Cotilleo'. La seva germana Tamara Falcó va confirmar als mitjans de comunicació que Chábeli patia hipotiroïdisme, la mateixa malaltia que ella.

No obstant això, aquests últims dies torna a ser recordada, no només pel seu aniversari, sinó pel fet que pot ser que d'aquí un cert temps tingui un germà més. I és que la demanda de paternitat que ha interposat Javier Sánchez amb proves d'ADN de Julio Iglesias confirmaria en un 99,9% que és fill legítim del cantant, i per tant li tocaria una sucosa part de l'herència, menys a repartir entre tots els germans.

En aquest sentit, per part de pare té set germans: Enrique i Julio fruit del matrimoni de la seva mare i el seu pare, i Rodrigo, Guillermo, Miguel Alejandro, Victoria i Cristina, fills de Julio Iglesias amb Miren Rijnsburger. A més, per part de mare Chábeli té a Tamara Falcó, fruit del matrimoni de Preysler amb Carlos Falcó, i Ana Boyer, d'Isabel Preysler amb Miguel Boyer.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris