Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chabelita i Alejandro Albalá tornen a trencar la seva relació

El jove ha marxat a viure a Manchester per continuar amb els seus estudis, mentre que ella es queda a Espanya
Chabelita i el seu marit  Alejandro | Cedida

 

Chabelita i Alejandro Albalá han posat punt final a la seva relació una vegada més per motius que, de moment, es desconeixen. Així ho han revelat a 'El Programa de Ana Rosa' on, a més, asseguren que Alejandro s'ha mudat a Manchester per continuar amb els seus estudis, ja que estava formant-se per ser pilot de vol. Per la seva banda, la filla d'Isabel Pantoja continuaria a Espanya, immersa en el seu nou projecte al costat de la seva mare: obrir una botiga de roba a Eivissa, un projecte en el qual suposadament Alejandro també havia de participar, segons revelava la mare del jove fa unes setmanes.

Malgrat que no és la primera vegada que la parella se separa, la veritat és que la notícia ha agafat a tothom per sorpresa. Al llarg de tot l'estiu, Chabelita i Alejandro han presumit d'amor en els seus viatges a Mallorca i fins i tot s'han mantingut més units que mai quan van sortir a la llum els rumors que la filla de la Pantoja podria haver estat infidel al seu marit durant la seva estada al Perú. Ara, aquests rumors han tornat a ressonar amb força i les paraules del suposat amant de Chabelita han cobrat més pes. «Em vaig embolicar amb ella al lavabo d'una discoteca, mentre les seves amigues entretenien la seva parella», assegurava ell a 'El programa del verano'.Ja al setembre, la parella va tornar a demostrar que estava més unida que mai i Alejandro fins i tot es va arribar a posicionar a favor del clan Pantoja i en contra de la seva pròpia família, quan es va saber que Isabel Pantoja havia amenaçat de demandar la seva mare, Paz Guerra, si no deixava de parlar de la seva família en els mitjans de comunicació. Segons revelaven fonts properes al jove, Alejandro considerava que ella mateixa s'ho havia «buscat». Amb tot, sembla que la realitat era una altra i que de poc han servit els intents de Chabelita de donar una imatge de normalitat en la seva relació amb Alejandro.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris