rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Chabelita confessa després de la seva ruptura amb Alejandro Albalá: «No suporto la seva família»

La família Pantoja seguiria disposada a interposar una demanda a Paz Guerra, la mare del jove
Chabelita i Alejandro Albalá. | Cedida

 

Confirmada la que podria ser la ruptura definitiva de Chabelita i Alejandro Albalá, ara l'atenció se centra a conèixer els motius que s'amagarien després d'aquesta sorprenent separació. I és que després d'un llarg estiu lluitant pel seu amor i ple de passió per Mallorca ningú s'esperava que la filla de Pantoja i el seu marit decidissin posar punt final a la seva relació. Així ho ha confirmat també Anabel Pantoja, que a 'Sálvame' ha explicat que quan va estar amb ells a Eivissa «tenien les seves coses, però ho veia dins de la normalitat». No obstant això, el periodista de 'El programa de Ana Rosa', Antonio Rossi, ha explicat que va parlar amb la filla de la cantant i que no suporta la seva família política.

«No suporto a la família d'Alejandro», ha dit Chabelita, que segons el que el periodista ha explicat al programa, va parlar directament amb la jove. De fet, sembla que el clan Pantoja està ultimant la demanda contra Paz Guerra, la mare d'Alejandro Albalá, a qui l'artista va avisar amb emprendre accions legals si no deixava de parlar de la família. Tot i això, la veritat és que aquesta declaració no ha fet sinó afegir més confusió a la situació: Alejandro, en assabentar-se de l'ocorregut, s'havia posicionat a favor de Chabelita i la cantant. «Ella s'ho ha buscat», comentava el jove segons fonts properes al seu entorn.

 

Amb tota aquesta situació, els motius semblen respondre més a qüestions econòmiques: «El tema econòmic crec que pot ser un motiu», confessava Anabel Pantoja davant les declaracions de Beatriz Cortázar, que afirmava a 'El programa de Ana Rosa' que Chabelita estava farta de pagar-li-ho tot. A més, Anabel ha explicat que creu que Alejandro no ha marxat a Manchester, tal com es creia al principi, i que «tornarà a casa amb la seva mare». «Jo crec que ha estat una decisió dels dos i que és la definitiva», va acabar revelant la neboda d'Isabel Pantoja, afegint que la seva cosina «està molt tranquil·la».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris