rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chabelita es contradiu i ara afirma que no ha tornat amb Alberto Isla

La filla d'Isabel Pantoja no està vivint el seu millor moment
La filla d'Isabel Pantoja, Chabelita. | Cedida

 

Isabel Pantoja ens té acostumats a jugar a la distracció i per això mateix, s'ha tornat a contradir en la seva pròpia exclusiva per la revista 'Lectures'. Mentre la filla d'Isabel Pantoja apareix en la portada proclamant que ha reprès la seva relació amb el pare del seu fill, ara ella mateixa nega el que s'ha dit. «No, jo he dit simplement que ja es veurà. Em porto molt bé amb ell i això, però no sé el que hauran posat», explica la jove.

  

  

Unes declaracions realment sorprenents que xoquen de ple amb el qual Chabelita afirma a la publicació en respondre amb un «sí» a la pregunta de «torneu a estar junts?». «Sí, estem en un moment molt bonic veient a veure què passa. 'Des-pa-cito'. Sempre he tingut bona relació amb Alberto, som iguals i ens entenem molt bé. Abans de res som amics, ens ho expliquem tot i sobretot som pares, el nostre fill és el primer. Quan vaig trencar amb Alejandro comencem a parlar. Alberto ha canviat moltíssim en tot, em sento molt abrigallada amb ell. Em refugio en les persones que sé que em volen i vull».

 

A més a més, cal sumar-li el gran empipament de Chabelita per l'entrevista del seu ex. La jove afirma estar dolguda i disposada a anar a totes en els tribunals contra Alejandro Albalá i per descomptat intentarà aconseguir el divorci al més aviat possible. «Estic molt dolguda. Mai he parlat de la nostra relació. No anava a fer-ho però ja no vaig callar, haig de defensar-me», ha explicat. Finalment, ha afirmat que es penedeix de tots els anys que ha passat amb Alejandro: «Em penedeixo un munt. M'he adonat que ha estat amb mi per interès».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris