rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chabelita demandarà Alejandro Albalá per les seves declaracions a 'Sábado Deluxe'

La seva advocada, Cynthia Ruiz, assegura que està treballant en una demanda per dret a l'honor
Isa Pantoja al costat d'Alejandro Albalá | Gtres

 

Tot i que el clan Pantoja va intentar donar una imatge de conciliació i amistat després de la ruptura de Chabelita i Alejandro Albalá, la veritat és que, una vegada més, han acabat com el rosari de l'aurora. La filla d'Isabel Pantoja ha decidit portar als jutjats al seu encara marit, i també a la seva sogra, Paz Guerra, per les declaracions que tots dos han fet sobre ella i els seus familiars. Una dràstica decisió que la jove hauria pres després de l'entrevista d'Alejandro en 'Sábado Deluxe', on la titllava, entre altres coses, de ser «infidel», «gasiva» i «freda». Després d'aquestes polèmiques declaracions, 'Vanitatis' informa que la seva advocada, Cynthia Ruiz, està treballant en una demanda per dret a l'honor de la seva clienta.

«Hi ha coses que no es poden permetre. Hi ha assumptes més complicats que poden constituir un delicte, relacionats amb violència de gènere», ha explicat la lletrada al citat mitjà. Per la seva banda, Anabel Pantoja, cosina de Chabelita, ha reconegut a 'Sálvame' que sabia que Isa Pantoja tenia pensat emprendre accions legals contra Albalá. Durant la seva entrevista, Alejandro va arribar a assegurar que la seva dona el provocava perquè deixés veure el seu costat més agressiu. D'aquesta forma, ha dit, la jove podia acusar-lo de maltractaments. A més, va revelar que tots dos havien tingut una discussió tan gran, que fins i tot va acabar amb la intervenció de la Policia Nacional.

 

Imatge d'Alejandro Albalá a 'Sábado Deluxe' | Cedida

 

En aquest sentit, el jove va relatar que Isa era la que provocava la seva ira, ja que sempre li explicava com havien estat les seves trobades sexuals amb altres nois: «Chabelita flirtejava amb altres nois davant meu i em deia el que feia amb altres homes al llit per provocar-me». Abans d'abandonar el plató, Albalá va confessar que «va ser Chabelita la que va proposar que es casin»  i que ell «ho va acceptar perquè estava molt enamorat». «Ella em prometia que la situació canviaria, però ella feia el que li donava la gana per darrere. Aquesta vegada semblava que sí havia canviat, i s'ha anat amb Alberto Isla», va lamentar. Després de mostrar-se penedit de la seva decisió, Albalá li va demanar davant tota Espanya el divorci.