Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, és agredida per unes fans de la seva mare

La filla de la 'tonadillera' es trobava amb uns amics quan va ser agredida per negar-se a fer una fotografia
Chabelita durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Isa Pantoja, més coneguda com a Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, sempre ha estat reconeguda com un personatge públic des que complís la majoria d'edat. Ella, a diferència d'altres fills de famosos, respecta que genera interès mediàtic i també utilitza els mitjans de comunicació. Inclús està acostumada al fet que les càmeres la segueixin allà on va. Tot i això, ha hagut de viure una situació extrema a causa de la seva popularitat i la de la seva família.

 

Chabelita ha explicat al seu canal de 'Mtmad' que va ser agredida per diverses fans de la seva mare: «Jo estava amb uns amics meus en un lloc de Madrid. Vam anar a donar-li una sorpresa a un amic meu pel seu aniversari. Sortim, vam anar a un bar a prendre alguna cosa i quan estem demanant una mica de beure se m'acosten dues noies i un noi», ha relatat la jove.

La van estirar dels cabells

Van ser dues noies, fans d'Isabel Pantoja, les que la van agredir després de demanar-li una fotografia juntes. Chabelita es trobava en aquells moments amb els seus amics, i per tant els hi va contestar que se la faria més tard. Sembla que aquesta no era la resposta esperada per les fans, que van reaccionar agredint a Isa i agafant-la molt fort del cabell.

 

«Em van demanar una fotografia i jo els vaig dir que en una estona perquè estava amb els meus amics. Llavors em van dir que d'acord i es va acabar la pel·lícula. Fins que quan me'n vaig anar, una noia em va agafar dels cabells i va estirar molt fort». Per aquest motiu, Chabelita va reaccionar empenyent a la responsable: «Quan li vaig donar l'empenta, ella va sortir corrent però els meus amics van anar-hi darrere».

 

«Som humans i tenim els nostres moments»

Després de l'incident, Chabelita ha preferit no denunciar a les agressores, ja que «les van agafar i vam veure que estaven malament, que havien begut, així que jo vaig decidir no fer res per no provocar enrenou mediàtic». Tot i això, no ha volgut que aquest acte quedés a l'oblit i ha enviat un missatge per a totes aquelles persones que assetgen als famosos. 

 

«La gent, de sobte, es pensa que per ser famós has d'estar obligat a fer-te fotos o a posar bona cara sempre. I no és així perquè som humans i tenim les nostres fases, els nostres moments (...) Jo comprenc la part que la gent vulgui fer-se fotografies però també cal comprendre el moment i no cal arribar a aquests extrems de violència verbal o física», ha sentenciat la filla de la 'tonadillera'.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris