Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Charlie Hebdo' dedica la seva portada a la crisi a Catalunya i titula: 'Els catalans, més ximples que els corsos'

El setmanari francès 'Charlie Hebdo' ha dedicat la seva portada d'aquest dimecres 11 d'octubre a la situació que es viu a Catalunya
Portada del Charlie Hebdo dedicada a Catalunya | Charlie Hebdo

 

El setmanari francès 'Charlie Hebdo' ha dedicat la seva portada d'aquest dimecres, 11 d'octubre, a la situació que es viu a Catalunya, després que el president del Govern català, Carles Puigdemont, assumís «el mandat del poble que Catalunya es converteixi en Estat independent en forma de república», però suspengués unes setmanes els efectes de la independència per entrar en una etapa de diàleg. Sota el titular «Els catalans plus cons que els corses» —Els catalans, més ximples que els corsos—, la revista satírica francesa presenta una vinyeta en la qual apareixen tres independentistes encaputxats i armats, en una taula amb unes estovalles blanques en el qual es veu un cap de moro de color negre portant una banda blanca en el front —imatge que apareix en les banderes de Còrsega, Sardenya i Aragó—. «Exigim un debat», afirmen un d'ells en un entrepà. 'Charlie Hebdo' ha estat objecte de crítiques al llarg dels últims anys pels seus temes controvertits i les seves vinyetes provocatives, com dues publicacions de 2011. En una de les portades es podia llegir «l'amor és més fort que l'odi», amb un dibuix d'un petó entre un musulman i un dibuixant de la revista; i en una altra apareixia representat Mahoma, dient «100 fuetades si vostè no riu».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris