rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chelo García-Cortés assegura que està passant «pel pitjor moment» de la seva vida

La periodista ha confessat a Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez que l'altre dia es va posar a plorar en directe per la pressió en estar en una complicada situació econòmica
Chelo García-Cortes explicant la seva situació amb Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez | Telecinco

 

Fa uns dies, la periodista Chelo García-Cortés va viure un dels seus pitjors moments a ‘Sálvame’ després de posar-se a plorar desconsoladament en sentir les paraules de María Patiño cap a ella, principalment arran d'una entrevista que li havia realitzat a Kiko Matamoros on segons Patiño, «endolcia» les seves declaracions cap a Belén Esteban i Mila Ximénez. És per aquest motiu que al programa d'quest divendres, 13 d'octubre, Chelo va acabar confessant les seves inquietuds i problemes a Jorge Javier Vázquez i Mila, davant l'atenta mirada del públic del plató de ‘Sálvame’ i tots els teleespectadors. D'aquesta manera, Chelo va voler aclarir que l'altre dia estava trencada però no per la seva vida sentimental, sinó perquè està «passant per una època complicada econòmicament» malgrat que ella té feina.

La periodista ha explicat que aquesta situació la saben tant els seus companys com la cúpula del programa, però no obstant això, el seu moment econòmic no la deixa dormir a les nits i no li ha permès ni un descans aquestes vacances. «Hi ha moments que t'acorralen una miqueta més i et sents molt més feble perquè de vegades penses que no hi ha solució. Aquell dia estava trencada, perquè em trobava en una situació que m'estava ofegant, oprimint». A més, ha acabat afirmant que sense cap dubte està travessant per «el pitjor moment de la meva vida». Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Telecinco. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris