Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chenoa revela en la seva autobiografia els detalls de la seva ruptura amb David Bisbal

La cantant treu el seu costat més humà i sincer en el llibre ‘Defectos perfectos’
Chenoa va atendre als mitjans en xandall i amb els ulls plorosos després de la seva ruptura amb David Bisbal | Cedida

 

Chenoa ha publicat aquesta setmana la seva autobiografia ‘Defectos perfectos’, en la qual la cantant treu el seu costat més humà i sincer. I si hi ha un capítol en la seva vida que no podia faltar en el llibre és el de la seva ruptura amb David Bisbal. Després de dotze anys, aquesta escena de Chenoa sortint a atendre a la premsa en xandall i amb els ulls plorosos encara segueix portant molta cua i la cantant ha volgut explicar com va succeir tot: «Allò s'estava consumint i jo estava a la lluna de València». Tal com explica, un dia es va trobar a Bisbal amb les maletes fetes perquè necessitava prendre's un temps per pensar i ella no va objectar gens perquè ja ho havia fet altres vegades i sempre acabava tornant «penedit i amb les coses clares».

No obstant això, aquesta vegada ja no va tornar a ser així. «Allí estava David, en una roda de premsa a Caracas, encantat de la vida, dient que no estava amb ningú. Aquestes dues paraules se'm van clavar en el pit com dues bales. No podia respirar. Encara estava la seva roba en l'armari». Ràpidament va tractar de cridar-ho, però el nombre no existia: «Li vaig cridar i una veu va contestar que aquell nombre no corresponia a cap usuari. Ell no estava amb ningú i el telèfon no era de ningú. Vaig tornar a marcar. Gens». Chenoa es va refugiar en una amiga i en la seva mare, els qui la van ajudar a recollir les coses del d'Almeria per manar-les-hi. La cantant també explica que ara entén perquè poc abans de separar-se el cantant li va regalar a la seva adorada gosseta Shirley: «David m'havia regalat aquella princesa peluda un parell de mesos abans 'perquè no estigués tan sola'».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris