rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Chenoa fa un repàs de les seves parelles al seu llibre i parla d'un que era molt agressiu amb ella

«No estudiava. No treballava», descriu ella en el seu llibre
Chenoa va atendre als mitjans en xandall i amb els ulls plorosos després de la seva ruptura amb David Bisbal. | Cedida

 

Chenoa ha tornat a estar en boca de tothom gràcies a la publicació del seu llibre autobiogràfic, un llibre en el qual la cantant obre la seva ànima i comparteix els clarobscurs de la seva existència. A les seves pàgines s'aborden qüestions com l'amor i el treball, i es fa un repàs de les principals fites de la seva vida i dels seus fracassos més sonats, entre ells la seva terrible separació amb David Bisbal. No obstant això, el cantant no va ser l'únic a trencar-li el cor, abans que ell, fins i tot, com informa 'El Español', va tenir altres parelles amb els quals la cosa va acabar malament, un d'ells, de fet, va arribar a ser víctima de maltractaments, segons el seu relat.

Chenoa recull en el seu llibre la història de Juan, un noi de la seva colla amb el qual va estar sortint als 17 anys. Era l'any 1992 i va ser un dels seus primers amors de joventut, encara que la cosa es va torçar i va acabar realment malament. «No estudiava. No treballava. Les nostres baralles eren constants i un bon dia, sense venir al cas, en ple carrer vam tenir una forta discussió amb ingredients que prefereixo no recordar. Ningú es va acostar a ajudar-me. No sé què estrany procés mental et porta a ficar-te en tanta merda. Perquè ho saps, saps que algun dia als crits seguiran altres coses i tu et resisteixes a veure-ho, t'autoenganyes i fins i tot et sents culpable d'aquest desastre».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris