rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chenoa respon a les crítiques sobre la seva ruptura amb Bisbal: «Ho explico ara perquè em dona la gana»

La cantant ha presentat el seu llibre 'Defectos perfectos' al Cercle de Belles Arts de Madrid
Chenoa respon a les crítiques sobre la seva ruptura amb Bisbal: «Ho explico ara perquè em dona la gana» | Atresmedia

La cantant Chenoa ha esperat dotze anys per parlar en detall de la seva dramàtica ruptura amb David Bisbal, i ho ha fet en el seu llibre 'Defectos perfectos'. Hi explica alguns dels seus secrets més ben guardats després de regalar a la societat espanyola una de les relacions amoroses més populars de principis de segle. Aquest mateix dijous, 28 de setembre, Chenoa ha presentat el llibre al Cercle de Belles Arts de Madrid i ha volgut respondre a les crítiques que ha rebut per haver esperat tant de temps per explicar els draps bruts de Bisbal. «Ho explico ara perquè em dona la gana», ha afirmat la cantant, demostrant que li importen ben poc les crítiques i que seguirà promocionant el seu llibre.

Entre totes les veus que s'han alçat en contra seu ha destacat la de l'afectat per tota aquesta revolada, David Bisbal, que encara que no ha entrat en discussions directes contra la seva ex, sí que ha volgut remarcar que «creia que ho havia superat». La seva resposta ha trigat a arribar, probablement aconsellat pel seu entorn més proper, ja que Chenoa ha confessat que el cantant va canviar de telèfon després de la seva ruptura, entre altres coses. Chenoa ha volgut remarcar també que no li importa el que diguin ara d'ella i recorda que David Bisbal també va escriure al seu moment un llibre i que a ell no se'l va atacar tant com a ella. 

 

Finalment, Chenoa ha acabat la seva intervenció davant les càmeres amb una frase d'allò més suculenta: «M'he guardat coses... bastants. Aquí ho deixo». Potser la cantant s'està plantejant una segona part si el llibre té l'èxit esperat. El que està clar és que la relació de Chenoa i Bisbal, dotze anys després del seu final, segueix portant cua i segueix sent un gran focus d'interès entre la població. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris