Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Chiquito de la Calzada «evoluciona favorablement» després de sofrir una caiguda al seu domicili

Està ingressat a l'Hospital Regional Universitari de Màlaga
Chiquito de la Calzada en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

 

Gregorio Sánchez, conegut com a Chiquito de la Calzada, «evoluciona favorablement» després de sofrir una caiguda al seu domicili aquest dissabte. El malagueny es troba ingressat a l'Hospital Regional Universitari de Màlaga des de llavors, segons han precisat fonts sanitàries. L'ambulància de bombers va realitzar el trasllat de l'humorista a l'hospital al voltant de les 12.30 hores del passat dissabte. En aquests moments, està «conscient» i «pendent d'evolució», han precisat les mateixes fonts. 

 

El succés va tenir lloc aquest dissabte, quan els familiars no van poder accedir a l'habitatge de l'humorista, ja que es trobaven les claus posades per dins i ell no responia. Per això, van decidir avisar als bombers de la capital i van procedir a accedir a l'habitatge, situat en una segona planta en el passeig marítim Antonio Machado de Màlaga, amb l'ajuda de l'autoescala. Una vegada dins del domicili, van trobar a Gregorio Sánchez, de 85 anys, a terra sense poder aixecar-se, malgrat que estava conscient, segons fonts dels serveis d'emergències.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris