rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Christian Gálvez rep un dels premis més amargs

El presentador de 'Pasapalabra' va haver de gravar un tens episodi la mateixa nit que va ser guardonat als premis Iris
Cristian Gálvez, presentador de 'Pasapalabra' | Cedida

 

Dimarts passat, 24 d'octubre, es van lliurar els Premis Iris de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió (als cinemes Kinépolis). Entre els famosos i convidats que van assistir a l'esdeveniment es trobava el presentador Christian Gálvez, acompanyat de la seva dona, Almudena Cid. Segons informa 'El confidencial digital', Gálvez va rebre el premi al 'Millor presentador de programes', un dels guardons més desitjats entre els professionals de la televisió. No obstant això, l'esdeveniment no va comptar amb la presència de Mediaset, ja que segons el director de la cadena, Paolo Vasile, aquests premis no condecoren als millors formats.

El citat mitjà explica que el conductor de les tardes de Telecinco va assistir als premis després d'haver gravat un episodi tens del seu programa, 'Pasapalabra'. Segons sembla, una de les persones del públic no estava seguint una de les normes més estrictes i valorades del programa: 'mantenir silenci durant l'enregistrament'. El presentador ha explicat que «no paraven de parlar i no podia concentrar-se». Els testimonis que van estar durant l'episodi relaten que el presentador va perdre els nervis i va sortir del plató enmig del programa, cridant i molt enfadat.

 

Es va oposar a l'actitud del públic assistent, uns minuts després va retornar al plató i es va tranquil·litzar. El mitjà citat explica, a més, que Gálvez no es va adonar que en realitat van ser els treballadors de la productora –i no el públic com creia— els qui estaven provocant tot el soroll. Com el programa no s'emet en directe, l'escena relatada no veurà la llum.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris