rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les cicatrius de Kiko Rivera després de la seva reducció d'estómac

Kiko ha sortit de la casa de ‘GH Revolution’ com convidat VIP, i ha lluït tipet en el plató al costat de Jorge Javier Vázquez
Kiko Rivera ha acabat ja la seva estada a l'hotel de 'GH Revolution', i va tornar al plató per lluir tipet | Lecturas

 

En unes imatges de la revista 'Lectures', Kiko Rivera ha lluït tipus en el plató de 'Gran Germà Revolution' al costat de Jorge Javier Vázquez. El fill de Pantoja ha sortit de la casa de Guadalix com convidat VIP del reallity. Davant les càmeres va ensenyar les cicatrius de la seva reducció d'estómac. «Si és que no sembla el mateix! Per descomptat, el seu pas per quiròfan li ha servit de molt».

Malgrat les diferències que hagin pogut tenir en el passat, Kiko i Jorge Javier es van abraçar com si fossin vells amics.| Lecturas

 

 

Malgrat les diferències del passat, el presentador de ‘Telecinco’ i Rivera es van abraçar amb entusiasme. Després va mostrar el pes que ha perdut en les últimes setmanes, «al·lucinant». Les marques que li han quedat després de l'operació, mostren una «petita incisió» en la part alta de l'estómac.

 

 

Tan sol una petita incisió en la part alta de l'estómac. | Lecturas

 

 

Kiko assegura que va entrar en ‘GH Revolution’amb altíssim estat d'ànim que quan el va ser com a concursant. Va entrar a la casa «tranquil» i «relaxat». Jorge Javier va aprofitar per preguntar-li sobre l'estat actual de la seva família després dels últims esdeveniments. Kiko solament es va limitar a contestar assegurant que, «tot està bé».

 

Jorge Javier va voler interessar-se per l'estat de la família de Kiko | Lecturas

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris