Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els científics asseguren que evitar menjar després de les 19.00 ajuda a aprimar

Tot es deu a la producció d'insulina, que es dispara a les nits i que acaba convertint-se en greixos
Moltes persones tenen el desig d'aprimar però per a això s'ha de seguir una bona estratègia | cedida

 

Com informa el ‘Diario Vasco’, encara que sigui realment complicat, a causa de les configuracions socials amb què les persones adapten el seu temps i la seva vida, si una persona vol aprimar-se, hauria de fer-ho seguint unes pautes de temps molt concretes. Especialment: els últims estudis arriben a la conclusió que, a més de sopar lleuger, el més recomanable és que traslladem el sopar a les 19.00 hores. La raó és que a partir d'aquesta hora el cos humà comença a metabolitzar els aliments com a insulina i aquesta acaba convertint-se en greix. Per evitar-ho, els estudis recomanen sopar abans d'aquesta hora, i menjar fort durant el dia. Es recomana menjar entre quatre i cinc vegades al dia, a fi d'evitar l'ansietat i ajudar al fet que el metabolisme funcioni més ràpidament i millor, i menjar carbohidrats, verdures i fruites durant el desdejuni, i proteïnes en el menjar. Encara amb tot, l'estudi subratlla que, si no és possible desplaçar el sopar a les set de la tarda, l'única alternativa és sopar amb un mínim de tres hores de marge abans de l'hora d'anar-se'n a dormir.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris