rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cinc trucs que et permetran estalviar en la cistella de la compra

La despesa total a les llars espanyoles durant el 2016 va superar els 67.000 milions d'euros
Imatge de clients comprant en un supermercat. | Cedida
 

Com tothom sap, part del nostre salari mensual el dediquem tots els mesos a la cistella de la compra, tal com explica 'Levante'. Segons reflecteix l'últim informe del Consum Alimentari a Espanya, realitzat pel Ministeri d'Agricultura, la despesa total a les llars espanyoles durant el 2016 va superar els 67.000 milions d'euros. Unes dades que demostren que cada persona es va gastar 1.528 euros de mitjana en aquest tipus de productes. Per això mateix, amb els següents trucs aconseguiràs estalviar a la cistella de la compra, tan sols necessites seguir una sèrie d'hàbits.  

 

Fes una llista del que necessites. És imprescindible abans de sortir a comprar fer una llista amb tot el que necessitem. D'aquesta manera, aconseguim comprar el just i necessari i no excedir-nos comprant productes que realment no ens feien falta. Aquest truc també ens permet evitar que se'ns acumulin aliments a casa que finalment acaben a les escombraries.

Compra online. Un dels grans avantatges és que pots omplir el carret des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia. Aquí l'estalvi té més a veure en la reducció de despeses en trasllat, si és que també necessitem agafar el cotxe o un altre mitjà de transport per desplaçar-nos. A més, també ens pot beneficiar en descomptes i promocions que només es poden aprofitar si compres en línia.  

 

Aprofita les ofertes. És una cosa òbvia, però que molts usuaris passen per alt. En molts supermercats, per no dir la majoria, tenen importants descomptes en productes frescos quan la data de caducitat s'apropa.  

 

Compra sempre en el mateix supermercat o en el qual tingui millors preus. Un estudi realitzat per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) explica que comprar als establiments amb els millors preus ens pot suposar un estalvi de més de 900 euros a l'any sense haver de renunciar a res. El fet de ser fidel al mateix supermercat, permet beneficiar-se de les eines de fidelització, ja que solen incloure descomptes interessants o xecs regal per a una propera compra.

Organització. Entrar en un supermercat amb presses no t'ajuda a estalviar. Les presses fan que no comparem ofertes o que se'ns escapin algunes promocions. El millor que pots fer és organitzar-te per anar a comprar amb tranquil·litat i en funció de les necessitats de cada llar. Amb una bona organització no cal anar cada dia a comprar. Amb un cop per setmana o al mes ha de ser suficient per menjar tranquil·lament i estalviar uns diners.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris