Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La ciutadania convoca una casserolada simultània arreu del territori per rebutjar les actuacions policials

La ciutadania convoca una casserolada simultània arreu del territori per rebutjar les actuacions policials | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dimecres, 20 de setembre, una macrooperació policial de la Guàrdia Civil en diversos departaments que fins ara suma 41 escorcolls, 20 persones investigades, 14 detingudes i 9,8 milions de paperetes intervingudes. La situació que s'ha viscut el matí d'aquest dimecres ha provocat la indignació de bona part de la població, que espontàniament s'ha anat concentrant davant els Departaments i les seus que la Guàrdia Civil estava investigant per mostrar el seu rebuig. La ciutadania, de la mateixa manera, ha convocat concentracions davant dels Ajuntaments de diverses poblacions catalanes al voltant de les 20.00 hores. Seguint amb la línia de protestes pacífiques, a les 22.00 hores la població ha convocat una casserolada simultània a totes les poblacions. La convocatòria s'ha difós a través de les xarxes socials i de missatges de WhatsApp: «Sortiu a les vostres terrasses, balcons i finestres a fer tant soroll com podeu, pacífica, però notablement. Si no defenseu la independència, defenseu la democràcia, la llibertat d'expressió i de reunió, els drets civils i humans», diu el missatge, i demana que es difongui a través dels contactes. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris