Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Clara Lago es talla la cabellera per exigències del guió

L'actriu espanyola serà la protagonista de l'adaptació cinematogràfica de la novel·la ‘Gente que viene y bah’ i ha hagut de realitzar-se un sorprenent canvi de ‘look’
Clara Lago amb el seu nou tall de cabell | Lecturas

 

Quan es parla de l'actriu Clara Lago a tothom se li ve en ment la seva llarga cabellera castany fosc que tant la caracteritza, no obstant això, sembla que ja no la tornarem a veure així almenys en una bona temporada. I és que la jove actriu ha protagonitzat un inesperat canvi de 'look'. Dimarts passat, es va celebrar l'acte on la presentadora María Teresa Campos i l'actor Dani Rovira —nuvi de Clara Lago— han estat nombrats Filla Adoptiva i Fill Predilecte de Màlaga. L'actriu no es va voler perdre aquesta cita acompanyant a la seva parella, encara que amb aquest canvi radical, va aconseguir captar totes les mirades. Fa uns dies, Clara va compartir a les seves xarxes socials un vídeo en un saló de bellesa mostrant els instants on la perruquera li tallava aquesta llarga cabellera i la deixava just a l'altura de les espatlles.

Clara Lago amb el seu nou tall de cabell | lecturas

 

«Fa que no tinc aquest cabell des de fa 13 anys», comentava en els vídeos. Ara la protagonista de 'Ocho apellidos vascos' llueix una cabellera de tall 'midi' desfilat amb serrell, amb molt més volum del que estava acostumada i amb un color bastant més clar de l'habitual. No obstant això, tot aquest inesperat canvi de 'look' de Llac ha estat ni més ni menys que per exigències del guió. Segons la revista 'Lectures', la jove estaria immersa en l'adaptació de la novel·la 'Gent que ve i bah' de Laura Norton i interpretarà a la protagonista, Bea, una arquitecta d'èxit que torna a la seva casa familiar després de molts anys per fugir d'una ruptura sentimental.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris