rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una colla carnavalera d'Águilas, Múrcia, fan una paròdia els Mossos d'Esquadra i es converteix en viral

Desenes de persones han realitzat la seva particular paròdia dels Mossos d’Esquadra disfressats de dones amb l’uniforme i ballant seguint la música

 

Aquest Carnaval 2018 ha estat marcat per diverses polèmiques entorn de la situació política, sobretot amb les diverses xirigotes andaluses al concurs de Cadis que s'han realitzat sobre Catalunya o Carles Puigdemont, però també sobre Mariano Rajoy. També hi ha hagut carrosses que han desfilat aquest carnaval pels carrers de Catalunya que s'han vestit per donar suport als presos polítics, i també per parodiar les forces militars i de seguretat espanyoles, com per exemple la Legió Espanyola a Montblanc, municipi tarragoní situat a la Conca de Barberà.

 

Aquesta marxa pels carrers de la ciutat de Montblanc s'ha convertit en viral, però n'hi ha hagut una altra feta als carnavals de Múrcia que també està circulant com la pólvora a través de les xarxes socials i que està relacionada amb els Mossos d'Esquadra. La penya 'Si no salgo reviento', ha realitzat la seva particular paròdia dels Mossos i de Puigdemont al Carnaval d'aquest 2018 al municipi Águilas.

Així s'han disfressat de Mossos

Desenes de persones han realitzat la seva particular paròdia dels Mossos d'Esquadra disfressats de dones amb l'uniforme i ballant seguint la música, també versionada, on es poden sentir rimes sobre Puigdemont o l'1-O. La colla carnavalera va començar la seva actuació disfressada de Mossos i ballant sardanes. Però després, al ritme de la música, es van anar transformant fins a treure's la disfressa de mosso i quedant-se amb una espècie de disfressa de 'Superman' «espanyol».

 

Aquesta paròdia s'ha convertit en viral després que la pàgina de Facebook d''Águilas, noticias y turismo', publiques el vídeo de la colla 'Si no salgo reviento'. Aquest vídeo és un dels més comentats d'aquest carnaval, i actualment ha estat vist per més d'1,3 milions de persones i arriba ja als mil comentaris.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris