Comença l'operació sortida del pont de Tots Sants

Consulta sempre que puguis l'estat del trànsit abans de sortir a la carretera
Les retencions podrien ser quilomètriques durant l'operació sortida pel pont de Tots Sants | CatalunyaDiari.cat

 

Les retencions són el pa de cada dia a Barcelona. Més de 850.000 cotxes entren i surten diàriament i sempre hi ha retencions, que han empitjorat. El trànsit ha augmentat un 2,8% i el volum actual de cotxes és similar al que hi havia els anys 2010 i 2011. Però a banda dels dies feiners, algunes dates també són complicades per als conductors. Les èpoques de vacances o quan hi ha ponts són moments crítics que poden acumular una gran quantitat de cotxes que abandonen la ciutat per passar uns dies fora. 

Aquest cap de setmana es viurà una d'aquestes situacions i avui divendres 28 d'octubre és probable que hi hagi cues de persones que volen aprofitar el pont de Tots Sants. De fet, es preveu que prop de 480.000 vehicles es desplacin des de l'àrea de Barcelona en aquesta operació sortida. La franja horària més conflictiva es preveu que sigui entre els 17.30 i les 21.00 h i les retencions es concentraran a les vies d’accés a les zones de muntanya i interior com la C-16, C-17 i C-14.

 

Per evitar problemes, sempre que puguis consulta abans de sortir de casa el portal del Servei Català de Trànsit. Aquesta és una bona manera de saber a temps real si s'han produït incidències viàries a la carretera per on hauràs de circular i quines han estat les conseqüències. A més, també pots veure el mapa continu de Trànsit on es pot observar l'estat de les carreteres catalanes